BRUNSSUM (Centrum) (vlakbij vijver) (G209):
Ik ben (GASTOUDER 209), wonend aan de rand van het centrum van Brunssum, naast het mooie Vijverpark en de brede school.

Vanaf kleins af aan was mijn droom al om een eigen kinderopvang te starten. Daarom ben ik gaan studeren voor de SPW. Daarna heb ik nog een opleiding Kinderpsychologie gedaan, om verdieping in mijn werkveld te maken.
Ik ben sinds 2012 werkzaam als gastouder, maar dit heb ik altijd bij de ouders thuis gedaan. Vanaf 2019 bied ik gastouderopvang bij mij thuis aan, bij Gastouderopvang Hupsakee.

Omdat ik de opvang thuis aanbied is het huiselijk en kleinschalig, waardoor ik veel tijd heb voor persoonlijke aandacht voor uw kind. Dit vind ik dan ook heel belangrijk. Mijn eerste zorg is dat uw kindje zich veilig, fijn en geliefd voelt bij mij en de rest van de kindjes.
Door mijn studies en ervaringen in het werkveld weet ik veel van de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het dan ook belangrijk om kinderen alle vrijheid en kansen te bieden om zich optimaal te kunnen ontwikkelen, zonder dat er iets van hun verwacht wordt of dat er druk op hen ligt om iets te moeten kunnen waar ze nog niet aan toe zijn.

Naast het dagelijkse vaste ritme van de eet- en slaapmomenten, bied ik ook veel ruimte voor vrij spel, lekker buitenspelen en maak ik ook gebruik van de speel-leermethode “Kiki”. Kiki (de beer) zal dan ook meedoen in al onze activiteiten!

Heeft u interesse? Neem dan contact op via info@jelleke.nl of 0654768759
Beschikbare Gastouders Brunssum