LANDGRAAF: (G0035)
(Nieuwenhagen, vlakbij winkelcentrum Op de Kamp) lieve en zeer betrouwbare gastouder te LANDGRAAF (vlakbij Winkelcentrum op de kamp) heeft plek per januari 2019 om uw kindje (0-4 jaar) op te vangen:

Ik ben een gehuwde moeder en samen hebben wij een prachtige zoon van 2,5 jaar. Ik pas sinds de geboorte van onze zoon zelf thuis op. Ik zou het leuk vinden om nog op een ander kindje bij mij thuis op te passen, zodat onze zoon ook een vriendje of vriendinnetje heeft. Bij voorkeur een kindje rond dezelfde leeftijd of jonger. (voor de geboorte van onze zoon ben ik werkzaam geweest als gastouder bij de vraagouder aan huis).

Ben jij een moeder of vader die op zoek is naar een oppas in een thuissituatie, neem dan  contact met me op. Dan kunnen we eens afspreken bij een kopje koffie of thee en zien of er een klik is.
Ik ben gespecialiseerd in gastouderschap en tevens in bezit van EHBO diploma.
Bij ons thuis wordt niet gerookt. Verder ben ik ook in bezit van een auto.

Wilt u een keerje kennismaken met deze gastouder, neem dan contact met ons op via 06-54768759 of info@jelleke.nl
Beschikbare Gastouders Landgraaf
LANDGRAAF - UBACH OVER WORMS:
Mijn naam is (GO207), 29 jaar en samenwonend in hartje Waubach (Landgraaf). Mama van 2 kleine kindjes in de leeftijd van 1 en 3 jaar. 10 jaar  ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige en sinds december lrkp-geregistreerd gastouder. Ik vind het heerlijk om bij kinderen te zijn en leuke dingen te doen zoals spelletjes, knutselen (leeftijdsgebonden) zingen en lekker buiten spelen, wandelen. Wij hebben 2 hele lieve oude kleine hondjes en 2 poezen, maar die zijn voornamelijk buiten. Ik biedt “flexibele” opvang (vraag hiernaar bij interesse).  Momenteel hebben we nog ruimte voor 1 kindje op de maandag en dinsdag en 2 kindjes van woensdag tot vrijdag. Tijden hier buiten in overleg!  Komen jullie gezellig spelen?
Openingstijden: ma-vrij 6.30-18.00, Overige tijden en dagen in overleg!

Wij verheugen ons al, tot gauw!