BRUNSSUM (GRENS HOENSBROEK) (G0169):
Gastouder te Brunssum heeft weer plek vanaf 1 oktober op:
Woensdag en Donderdag (1-4 jaar)
Beschikbare Gastouders Brunssum
BRUNSSUM - TREEBEEK: (G0136)
Ik ben een moeder van 27 jaar en woon samen met mijn man en twee dochters in Brunssum. Ook hebben wij nog een hond, Aika, een Zwitserse witte herder. Aika is een hele lieve, rustige hond en kan goed met kinderen overweg. Ze is met onze oudste dochter van puppy af aan opgegroeid en ook altijd tussen de opvangkindjes geweest. Als we buiten zijn, dan is Aika er meestal bij. Spelen wij binnen, dan is Aika in de woonkamer en wij in de aparte opvangruimte.
Wij wonen met veel plezier in de rustige wijk Treebeek in Brunssum.

Mijn droom als klein kind was om een eigen kinderopvang te beginnen. In 2015 heb ik de stap genomen om een kleinschalige opvang te starten en dus als gastouder te beginnen.
Dit werk doe ik met heel veel plezier en ik geniet elke dag van de lachende kindjes die bij mij binnen komen en weer naar huis gaan!

Ik heb de opleiding SPW-niveau 4 Pedagogisch Medewerker gedaan en hier het diploma van behaald. Na mijn laatste stagejaar heb ik 7 maanden gewerkt in de kinderopvang. Helaas door bezuinigingen hield het hierna voor mij op. Hierna heb ik 2,5jaar met veel plezier gewerkt bij de Plus supermarkt. En sinds 2015 nu aan de slag als gastouder.

Momenteel heb ik nog plekjes vrij op ma, woe, do en vrij voor kindjes tussen 0-4 jaar.

Willen jullie graag meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact met GOB Jelleke op via info@jelleke.nl of 06-54768759.